Зі сметаною
Склад продуктів: 720 г будь-якого пісочного печива, 1 б. згущеного молока, 90 г жирного масла, півсклянки густий сметана і стільки ж цукрового піску, велика ложка какао-порошку.
- Дуже важливо заздалегідь помістити масло в тепло. Воно повинно стати м’яким, але не рідким. До маслу виливається згущене молоко, після чого інгредієнти добре збиваються до появи ніжного повітряного крему.
- Печиво перетворюється в дрібну крихту. Робити це можна будь-яким зручним способом. Наприклад, використовуючи пакет і качалку або спеціальну насадку блендера.
- Крем з’єднується з отриманою крихтою, формується корж, який укладається на плоску широку тарілку.
- З сметани, цукру і какао вариться «шоколад». Він готується на повільному вогні 6-7 хвилин. Отриманою масою щедро поливається основа з третього кроку.
Готовим тортом з печива зі згущеним молоком і сметаною можна відразу ж пригощати гостей.