Торт з печива без випічки зі згущеним молоком – 8 рецептів

Торт «Мурашник»

Склад продуктів: 420 г вареного згущеного молока, 580 г цукрового печива, 180 г масла вершкового, по жмені ядер волоських горіхів, манки і світлого кунжуту.

  • Печиво ламається невеликими шматочками.
  • Розм’якшене масло збивається з вареним згущеним молоком. Спочатку процес буде йти досить важко, але поступово маса почне перетворюватися в повітряний легкий крем.
  • Крихта печива з’єднується з масою з другого кроку.
  • Торт викладається на тарілку нерівній гіркою, імітує мурашник.
  • Зверху конструкція прикрашається залишилися сипучими компонентами.

Настояти торт у прохолоді 3-4 години.

Дивіться також:  Прикраса тортів – 10 способів прикрасити торт своїми руками в домашніх умовах
Прокрутка до верху