З какао
Склад продуктів: 780 г пісочного печива, стакан з гіркою цукру-піску, 60 г какао, 170 г вершкового масла, склянка фільтрованої води, щіпка ваніліну, 120 мл дуже жирних вершків.
- Печиво вручну ламається маленькими шматочками, після чого висипається в глибоку миску.
- Для крему з’єднується цукор і какао. Інгредієнти перемішуються, до них поступово вливається вода.
- Коли складові перетворяться в однорідну масу, до них викладається вершкове масло. Крем вариться 8-9 хвилин на повільному вогні.
- Додати ванілін.
- Масу остудити.
- Получившимся шоколадним кремом заливається печиво.
- Після перемішування суміш викладається в роз’ємну форму і гарненько утрамбовується.
Готовий торт охолодити. За бажанням він прикрашається шоколадною глазур’ю.