Торт з печива без випічки зі згущеним молоком – 8 рецептів

Смачний десерт з сиром і желатином

Склад продуктів: 160 г бісквітного печива, 3 ст. л. жирного масла, ½ пачки желатину, половина склянки домашнього сиру, 2 ст. л. сметани, 5 ст. ложок вареної згущенки.

  • Печиво блендером перетворюється в крихту, з’єднується з розтопленим вершковим маслом і утрамбовується на дно форми.
  • Поверх основи розподіляється згущене варене молоко. Його кількість можна збільшувати за власним смаком.
  • Сир розтирається до однорідності, до нього додається розведений по інструкції і охолоджений желатин. Отримана маса розподіляється поверх згущеного молока.

Перед подачею до столу десерт витримати в холодильнику 3-4 години.

Дивіться також:  Торт з солодощів – 7 рецептів, як зробити дитячий торт своїми руками
Прокрутка до верху