Частування «Черепаха» з пряників
Торт з пряників без випічки у формі черепахи зможе приготувати будь-яка мама для дитячої вечірки.
Склад:
- 500 г темних пряників;
- 500 г домашньої сметани;
- 3 банана;
- 1 г ваніліну;
- 80 г цукру.
Хід приготування:
- Кожен пряник ділять на 3 поздовжні частини.
- Очищені банани нарізають кружальцями.
- З сметани, ваніліну та цукру віночком замішують крем.
- Пряники вмочують у солодку масу і разом з фруктами викладають на тарілку, формуючи «черепаху».
- Залишками крему десерт заливають зверху.
- Щоб сметана добре просочила пряники, «черепаху» прибирають в холодильник на 3 – 4 години.
Склад пряникового торта можна доповнювати цукатами, горіхами, сухофруктами. Приємну кислинку дадуть в’ялені або засушені ягоди: вишня, брусниця, журавлина.