Цибулевий суп – 9 рецептів, класичний французький, для схуднення

З сирними грінками

Склад продуктів: 3 великі ріпчасті цибулини, 70 г напівтвердого сиру, сіль, 2 скибочки білого хліба, свіжа зелень за смаком, олія оливи.

  • Хліб позбавляється від шкірочки й нарізати широкими короткими шматочками. Далі він сбрызгивается оливковою олією і поставити в духовку на деко. Готуються грінки до рум’яності.
  • Цибуля чиститься, дрібно ріжеться і смажиться в сотейнику на будь-якому жирі. Краще всього використовувати для цього вершкове масло. Подрібнений овоч буде пассероваться 20-25 хвилин при постійному помішуванні. Він повинен стати золотистим, але не підгоріти.
  • На цьому етапі в сотейник вливається 170 мл окропу, додається сіль. Суп доводиться до кипіння. Можна використовувати будь-які спеції.
  • Частування переливається у формочки для запікання. Зверху кладуть грінки, і висипається тертий сир.
  • Страва буде запікатися в духовій шафі 8-9 хвилин.

Перед подачею прикрасити рубаною свіжої зеленню.

Дивіться також:  Соус до мяса - 10 простих та смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху