Цибулевий суп – 9 рецептів, класичний французький, для схуднення

В мультиварці

Склад продуктів: півкіло ріпчастої цибулі, 5-6 часникових зубчиків, 1 велика ложка борошна, 3 л курячого бульйону, масло оливи, грінки, сир, сіль.

  • Цибулю і часник дрібно ріжуться, після чого укладаються на дно «розумної каструлі». Зверху інгредієнти поливаються маслом.
  • Пристрій переводиться в режим гасіння. Продукти будуть нудитися в ньому 35-45 хвилин. Головне, не забувати періодично помішувати масу і стежити за тим, щоб вона не подгорала.
  • В мультиварку висипається борошно, сіль. Після цього продукти ретельно перемішуються і заливаються бульйоном.
  • Пристрій переводиться в режим «Суп». Суп доводиться до кипіння і готується ще 3-4 хвилини.
  • Готове частування переливається в керамічний посуд. Зверху висипаються грінки, і треться велика кількість сиру. Ємність вкривається фольгою і відправляється в гарячу духовку на 12-15 хвилин.

Далі страву одразу подається до столу.

Дивіться також:  Як посмажити картоплю з грибами
Прокрутка до верху