Цукати з гарбуза в мультиварці
Підготувати зацукровані шматочки гарбуза до подальшої сушки і перетворенню в ласі цукати можна і з допомогою мультипомощницы багатьох господинь.
В цьому разі потрібно лише:
- 600 г нарізаної кубиками м’якоті гарбуза без шкірки;
- 1000 г цукрового піску.
Інструкція по приготуванню:
- Кубики гарбузової м’якоті скласти в чашу мультиварки, пересипаючи цукровим піском. Залишити овоч на кілька годин, а ще краще на всю ніч, щоб в достатній кількості виділився сік.
- Далі включити гаджет в режим «Смаження» або «Випічка». Тривалість програми повинна становити 40 хвилин. За цей час гарбуз не тільки повністю приготується, але і зберегти цілісність скибочок.
- Після закінчення роботи мультиварки гарбуз перекласти на сито або друшляк. Як тільки весь зайвий сироп стече висушити цукати в духовці або електросушарці.