Цукати з гарбуза – 7 рецептів в домашніх умовах

Цукати з гарбуза в мультиварці

Підготувати зацукровані шматочки гарбуза до подальшої сушки і перетворенню в ласі цукати можна і з допомогою мультипомощницы багатьох господинь.

В цьому разі потрібно лише:

  • 600 г нарізаної кубиками м’якоті гарбуза без шкірки;
  • 1000 г цукрового піску.

Інструкція по приготуванню:

  • Кубики гарбузової м’якоті скласти в чашу мультиварки, пересипаючи цукровим піском. Залишити овоч на кілька годин, а ще краще на всю ніч, щоб в достатній кількості виділився сік.
  • Далі включити гаджет в режим «Смаження» або «Випічка». Тривалість програми повинна становити 40 хвилин. За цей час гарбуз не тільки повністю приготується, але і зберегти цілісність скибочок.
  • Після закінчення роботи мультиварки гарбуз перекласти на сито або друшляк. Як тільки весь зайвий сироп стече висушити цукати в духовці або електросушарці.
Дивіться також:  Торт Ідеал – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху