Цвітна капуста в сухарях – 5 покрокових рецептів приготування в духовці на сковороді

Готуємо покроково в духовці

Корисне і не менш смачне блюдо з багатою вітамінами цвітної капусти можна приготувати, не вдаючись до використання сковороди.

Для цього беруться:

  • середня головка цвітної капусти;
  • 2 великих яйця;
  • 30 мл вершків або сметани;
  • 100 г панірування;
  • часточка лимона;
  • сіль і перець.

Процес створення полягає у виконанні наступного алгоритму:

  • Розділена на суцвіття капуста заливається в каструлі з холодною водою, в яку занурюється часточка лимона для збереження кольору овоча.
  • Вариться капуста 10 хвилин, після чого відкидається на друшляк, щоб не залишалося зайвої рідини.
  • З яєць, збитих з сіллю, перцем і вершками, готується заправка, якій заливаються укладені у форму для випікання суцвіття.
  • Зверху вміст посипається панірувальними сухарями і відправляється в розігріту до 200°C духовку на 10 хвилин.
Дивіться також:  Морквяні оладки – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху