Готуємо покроково в духовці
Корисне і не менш смачне блюдо з багатою вітамінами цвітної капусти можна приготувати, не вдаючись до використання сковороди.
Для цього беруться:
- середня головка цвітної капусти;
- 2 великих яйця;
- 30 мл вершків або сметани;
- 100 г панірування;
- часточка лимона;
- сіль і перець.
Процес створення полягає у виконанні наступного алгоритму:
- Розділена на суцвіття капуста заливається в каструлі з холодною водою, в яку занурюється часточка лимона для збереження кольору овоча.
- Вариться капуста 10 хвилин, після чого відкидається на друшляк, щоб не залишалося зайвої рідини.
- З яєць, збитих з сіллю, перцем і вершками, готується заправка, якій заливаються укладені у форму для випікання суцвіття.
- Зверху вміст посипається панірувальними сухарями і відправляється в розігріту до 200°C духовку на 10 хвилин.