Вареники з полуницею – 8 рецептів

Рецепт приготування на пару в мультиварці

Ще більш корисним частування зробить його приготування з використанням мультиварки. З продуктів береться: 2,5 склянки пшеничного білого борошна, 1 ч. л. швидких дріжджів, трохи більше 1 ст. кефіру середньої жирності, куряче яйце, дрібка солі, стакан свіжих ягід, цукор-пісок.



  • Кефір злегка збивається з 2 ст. л. цукрового піску, яйцем і дрібкою дрібної солі.
  • У масу всипається просеянная борошно та дріжджі. Після ретельного вимішування тісто залишають у теплі на 1,5 ч.
  • Попередньо вимиті і нарізані ягоди викладаються на розкачані гуртки підійшов тіста, потім посипаються цукром.
  • Зліплені заготовки кладуть на спеціальну сітку для готування на пару. У режимі «Варка на пару» вони нудяться 25 хвилин.

Отримані вареники подаються зі сметаною.

Дивіться також:  Як приготувати вареники з картоплею – 6 рецептів
Прокрутка до верху