Вареники з полуницею – 8 рецептів

Пишні вареники

Такий варіант частування готується на кефірі. Досить буде 1 ст. продукту. Також потрібно підготувати: 380 г борошна, яйце, 1,5 ст. л. цукру-піску в тісто, щіпку ваніліну, 1 ч. л. без гірки харчової соди, 4 ст. л. неароматного масла, щіпку солі, 480 г полуниці, цукор для присипки ягід.

  • Кефір та яйця повинні бути кімнатної температури. Ці продукти з’єднуються з цукром-піском і сіллю, після чого гарненько збиваються виделкою.
  • Залишилося влити неароматное соняшникову олію, додати ванілін і починати всипати борошно.
  • Тісто вимішується ложкою і викласти на присипану содою поверхню. Воно продовжує м’ятися руками, поки весь сухий продукт не вбереться в масу.
  • Полуниця миється, ріжеться, дрібно нарізається і засипають цукром.
  • Вийшла ягідна начинка викладається на кружечки з тіста, які потрібно щільно «склеювати».

Смачно подавати з молоком.

Дивіться також:  Вареники з картоплею – 9 рецептів тіста і начинок
Прокрутка до верху