Вареники з вишнею – 6 рецептів приготування

Варіанти тіста для вареників з вишнею

Приготувати вареники з вишнею можна за допомогою різноманітних рецептів тесту.

Найбільш популярні комбінації:

  • Перший варіант найбільш універсальний. До складу входить: 2 склянки борошна, 1 / 2 склянки води; сіль.
  • Другий варіант такий же, але з курячим яйцем. У результаті тісто виходить більш твердим. 400 грам борошна; 1/2 склянки води; сіль і яйце.
  • У цьому випадку, тісто виходить м’яким і ніжним. Компоненти: 2/3 склянки кефіру; 0,5 ч. л. солі; 3 склянки борошна.
  • Вимісити тісто всі продукти за класичним рецептом. Склад: 250 г кефіру; 800 г (або 1 кг від густоти тіста) борошна; сіль; 2 ст. л. ростить. масла.

Користуючись різними варіантами тіста, соковиті вареники кожен раз виходять неповторними, оригінальними, з ніжною начинкою всередині. Відчуйте себе справжнім кулінаром.

Дивіться також:  Ліниві вареники з сиру – 7 рецептів
Прокрутка до верху