Ватрушки з сиром – 7 рецептів приготування

Варіація на французьку тему

Франція славиться своїми вишуканими, красивими і смачними десертами, відмінною випічкою. Не стала винятком французька ватрушка з сиром, яку легко і просто можна приготувати на домашній кухні. Тісто для випічки замішується з пшеничного борошна – 310 г, вершкового масла – 200 г, розпушувач – чайна ложка без гірки. Сирна начинка готується на основі сиру – 450 г, яєць – 1-3 шт., яблук, кориці, ваніліну та цукру – 1 стакан.

Покрокове приготування здоби:

  • Скориставшись кухонним комбайном, слід змішати всі продукти для сирної начинки.
  • Окремо в глибоку ємність висипається просеянная борошно, додається розпушувач і вершкове масло. Руками все перетирається в крихту.
  • Яблука очищаються і нарізати невеликими акуратними шматочками.
  • Частина тесту слід викласти на дно рознімної форми, заповнити начинкою з сиру. Поверх маси викладаються яблучні дольки, пересипані корицею з цукром.
  • Начинка закривається рештою тестом.
  • Запікати ватрушку потрібно 45 хвилин при 200 градусах. Після випікання краще дати здобі трохи охолонути і тільки після цього акуратно вийняти з форми і подати до столу.

    Дивіться також:  Тісто на кефірі для пирога – 6 рецептів приготування