Вершковий соус – 10 рецептів смачного соусу для різних страв

Соус по голландському рецептом

Головна особливість такого соусу – основа з вершкового масла.

Інгредієнти:

  • пачка масла;
  • свіжовичавлений лимонний сік – 1 ст. л.;
  • рідкі жовтки – 3 шт.;
  • сіль і мікс перців.

Приготування:

  • Повністю розтопити основний компонент.
  • Окремо збити ретельно відокремлені від білків, жовтки з дрібкою солі.
  • Змішати дві підготовлені маси. Ввести до них проціджений від кісточок лимонний сік. Поперчити.

В отриманий соус смачно навіть просто вмочувати грінки з вчорашнього пшеничного хліба.

Дивіться також:  Гарячі закуски – 24 рецепта приготування на святковий стіл