Відбивні зі свинини в клярі – 7 рецептів приготування

Як приготувати в духовці

Список інгредієнтів:

  • одне яйце;
  • свинина – 0,4 кг;
  • прянощі за смаком;
  • борошно біла – 120 г;
  • сіль за смаком;
  • масло рослинне – 7 р.

Поетапне приготування:

  • Промиваємо водою шматок м’яса і ріжемо його на пластинки вздовж волокон товщиною до 2 див.
  • З двох сторін обробляємо продукт молоточком.
  • Насипаємо на м’ясо сіль і приправи і втираємо в м’якоть.
  • Отриману заготівлю обвалюємо в тарілці з пшеничним борошном.
  • В окремий посуд виливаємо яйце, додаємо трохи солі і чорного перцю, злегка збиваємо виделкою.
  • Потім у цю суміш м’ясні шматочки.
  • Вистилаємо дно дека фольгою для запікання, обробляємо її маслом.
  • Викладаємо майбутні відбивні на деко і відправити їх на підлогу години в прогріту до 200 градусів духовку.
  • Через 20 хвилин перевертаємо шматочки на іншу сторону і чекаємо кінця запікання.
  • Викладаємо ароматне ніжне блюдо на тарілку і прикрашаємо свіжою зеленню.
Дивіться також:  Часникові булочки – 6 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху