Як приготувати в духовці
Список інгредієнтів:
- одне яйце;
- свинина – 0,4 кг;
- прянощі за смаком;
- борошно біла – 120 г;
- сіль за смаком;
- масло рослинне – 7 р.
Поетапне приготування:
- Промиваємо водою шматок м’яса і ріжемо його на пластинки вздовж волокон товщиною до 2 див.
- З двох сторін обробляємо продукт молоточком.
- Насипаємо на м’ясо сіль і приправи і втираємо в м’якоть.
- Отриману заготівлю обвалюємо в тарілці з пшеничним борошном.
- В окремий посуд виливаємо яйце, додаємо трохи солі і чорного перцю, злегка збиваємо виделкою.
- Потім у цю суміш м’ясні шматочки.
- Вистилаємо дно дека фольгою для запікання, обробляємо її маслом.
- Викладаємо майбутні відбивні на деко і відправити їх на підлогу години в прогріту до 200 градусів духовку.
- Через 20 хвилин перевертаємо шматочки на іншу сторону і чекаємо кінця запікання.
- Викладаємо ароматне ніжне блюдо на тарілку і прикрашаємо свіжою зеленню.