Сирний кляр для відбивних зі свинини
Основні продукти:
- масло рослинне – 70 мл;
- шийка свиняча – 0,5 кг;
- перець чорний за смаком;
- шматок сиру – 80 г;
- сіль за смаком;
- яйце куряче – 3 шт.
Як приготувати відбивні з сиром:
- Промиту м’якоть свинини ріжемо на смужки товщиною 1 сантиметр.
- Шматочки акуратно обробляємо кухонним молоток по всій поверхні м’яса.
- Зверху насипаємо суміш солі і перцю.
- У чашу розбиваємо яйця, додаємо до них подрібнений на тертці сир.
- Збиваємо яєчну масу, паралельно насипаючи борошно, перець і сіль.
- Потім в отриманий кляр відбивні.
- Прогріваємо сковороду з маслом і ложкою завантажуємо м’ясні смужки.
- Засмажуємо по 4 хвилини з кожного боку.
- Якщо рослинної олії в посуді буде бракувати, налийте ще.
- Залишилося подати на тарілочці соковиті, хрусткі відбивні з будь-яким гарніром і свіжою зеленню.