Відбивні зі свинини в клярі – 7 рецептів приготування

Сирний кляр для відбивних зі свинини

Основні продукти:

  • масло рослинне – 70 мл;
  • шийка свиняча – 0,5 кг;
  • перець чорний за смаком;
  • шматок сиру – 80 г;
  • сіль за смаком;
  • яйце куряче – 3 шт.

Як приготувати відбивні з сиром:

  • Промиту м’якоть свинини ріжемо на смужки товщиною 1 сантиметр.
  • Шматочки акуратно обробляємо кухонним молоток по всій поверхні м’яса.
  • Зверху насипаємо суміш солі і перцю.
  • У чашу розбиваємо яйця, додаємо до них подрібнений на тертці сир.
  • Збиваємо яєчну масу, паралельно насипаючи борошно, перець і сіль.
  • Потім в отриманий кляр відбивні.
  • Прогріваємо сковороду з маслом і ложкою завантажуємо м’ясні смужки.
  • Засмажуємо по 4 хвилини з кожного боку.
  • Якщо рослинної олії в посуді буде бракувати, налийте ще.
  • Залишилося подати на тарілочці соковиті, хрусткі відбивні з будь-яким гарніром і свіжою зеленню.
Дивіться також:  Картопля в мультиварці – 8 рецептів
Прокрутка до верху