Відбивні зі свинини в клярі по-китайськи
Що потрібно взяти:
- томатний соус – 45 г;
- цукор – 15 г;
- два яйця;
- сіль за смаком;
- м’ясо – 0,5 кг;
- головка часнику;
- одна морквина;
- крохмаль – 10 г;
- оцет – 10 мл;
- соняшникова олія – 350 мл
Покрокова інструкція:
- Змішуємо в мисці збиті яйця і крохмаль, перемішуємо.
- Рубаємо свинину на брусочки довжиною близько 5 сантиметрів.
- Кожен з них мачає в яєчний кляр і смажимо в олії на сковороді.
- Дрібно кришимо очищений часник, шаткуємо цибулю півкільцями. Пасерувати подрібнений продукти на іншій сковороді. Через 5 хвилин влити томатний соус і 40 мл окропу.
- Ще через 2 хвилини насипаємо сіль, цукор, додаємо оцет.
- Варимо суміш, поки вона не стане густою і готуємо в ньому відбивні 5 хвилин.