Відбивні зі свинини в клярі – 7 рецептів приготування

Відбивні зі свинини в клярі по-китайськи

Що потрібно взяти:

  • томатний соус – 45 г;
  • цукор – 15 г;
  • два яйця;
  • сіль за смаком;
  • м’ясо – 0,5 кг;
  • головка часнику;
  • одна морквина;
  • крохмаль – 10 г;
  • оцет – 10 мл;
  • соняшникова олія – 350 мл

Покрокова інструкція:

  • Змішуємо в мисці збиті яйця і крохмаль, перемішуємо.
  • Рубаємо свинину на брусочки довжиною близько 5 сантиметрів.
  • Кожен з них мачає в яєчний кляр і смажимо в олії на сковороді.
  • Дрібно кришимо очищений часник, шаткуємо цибулю півкільцями. Пасерувати подрібнений продукти на іншій сковороді. Через 5 хвилин влити томатний соус і 40 мл окропу.
  • Ще через 2 хвилини насипаємо сіль, цукор, додаємо оцет.
  • Варимо суміш, поки вона не стане густою і готуємо в ньому відбивні 5 хвилин.
Дивіться також:  Як зварити сосиски в каструлі, мікрохвильовій печі, мультиварці – 6 способів смачно і красиво варити сосиски
Прокрутка до верху