Випічка з маком – 14 смачних рецептів

Бісквітний рулет з маком

Склад інгредієнтів:

  • по 1 склянці борошна і цукру;
  • 4 яйця;
  • просочення (6 ст. ложок води і 3 – цукру);
  • начинка (300 мл молока, 2 ст. л. родзинок, 3 ст. л. манки, 4 ст. л. цукру, 5 ст. л. маку);
  • кокосова стружка шоколадна глазур для декору.

Спосіб приготування:

  • Перетворити в піну яйця зі склянкою цукру, після чого поступово просіяти все борошно і замісити бісквітне тісто.
  • Деко застелити пекарської папером і вилити на неї отриманий склад. Випікати 15 хвилин.
  • Поки бісквіт не охолов, рушником скрутити з нього рулет.
  • Змішати всі компоненти начинки і поварити 5 хвилин.
  • Зробити просочення, для чого розчинити цукор в киплячій воді.
  • Просочити рулет і розподілити єдиним шаром начинку. Згорнути випічку і покласти швом вниз.
  • Верх покрити шоколадною глазур’ю і присипати кокосом.
Дивіться також:  Тісто для хліба – 7 рецептів, як зробити в домашніх умовах
Прокрутка до верху