Бісквітний рулет з маком
Склад інгредієнтів:
- по 1 склянці борошна і цукру;
- 4 яйця;
- просочення (6 ст. ложок води і 3 – цукру);
- начинка (300 мл молока, 2 ст. л. родзинок, 3 ст. л. манки, 4 ст. л. цукру, 5 ст. л. маку);
- кокосова стружка шоколадна глазур для декору.
Спосіб приготування:
- Перетворити в піну яйця зі склянкою цукру, після чого поступово просіяти все борошно і замісити бісквітне тісто.
- Деко застелити пекарської папером і вилити на неї отриманий склад. Випікати 15 хвилин.
- Поки бісквіт не охолов, рушником скрутити з нього рулет.
- Змішати всі компоненти начинки і поварити 5 хвилин.
- Зробити просочення, для чого розчинити цукор в киплячій воді.
- Просочити рулет і розподілити єдиним шаром начинку. Згорнути випічку і покласти швом вниз.
- Верх покрити шоколадною глазур’ю і присипати кокосом.