Випічка з маком – 14 смачних рецептів

Готуємо бублики по ГОСТу

Склад інгредієнтів:

  • 330 г борошна;
  • 2 ст. ложки меду;
  • вода;
  • 50 г цукру;
  • 35 р спреду або маргарину;
  • дріжджі;
  • мак;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  • Приготувати опару з дріжджів, 130 мл води і 85 г борошна.
  • Приєднати залишилися інгредієнти і замісити туге тісто, з якого необхідно зліпити кулю і дати йому настоятися близько 20 хвилин.
  • Сформувати з дріжджового тіста бублики і дати їм постояти 2 години.
  • Прокип’ятити 2 літри води і додати до неї мед. Занурювати кожен бублик в киплячий сироп на 4 – 6 секунд з кожної сторони.
  • З кілець прибрати зайву вологу паперовим рушником.
  • Довести до готовності в прогрітому до 240 градусів духовій шафі. Час теплової обробки становить 14 – 17 хвилин в залежності від потужності плити.
Дивіться також:  Манник на кефірі – 9 дуже смачних рецептів приготування повітряного і розсипчастого лепешняку
Прокрутка до верху