Випічка з маком – 14 смачних рецептів

Трикутники з яблуками і маком

Склад інгредієнтів:

  • повний стакан борошна;
  • 150 г сиру;
  • 3 яблука;
  • 6 ст. ложок рослинного масла;
  • жменю маку;
  • 175 г цукру (75 – в тісто, 100 – наповнювач);
  • 1 яйце;
  • по 1 пакетику ваніліну і розпушувача;
  • 1 ч. ложка кориці;
  • щіпка солі.

Спосіб приготування:

  • З’єднати сир, борошно з розпушувачем, масло, яйце і ванілін. Посолити, перемішати тісто і дати йому 20 хвилин настоятися.
  • Сформувати 2 кола діаметром 24 см і розрізати кожен на 8 трикутників.
  • По широкій їх стороні викласти нарізані часточки яблук, посипати цукром і корицею. По вузькій стороні зробити кілька надрізів.
  • Згорнути кожен трикутник конвертиком, всі їх викласти у форму, змастити змішаним з молоком жовтком і посипати маком.
  • Піч 20 – 25 хвилин при 180 градусах до появи золотистої скоринки.
Дивіться також:  Пиріг з малиною – 6 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху