Печиво з маком та кунжутом
Склад інгредієнтів:
- 1,5 склянки борошна;
- 150 г цукру;
- 3 яйця;
- 150 р масла;
- розпушувач;
- 2 ст. ложки маку;
- 2 ст. ложки кунжуту;
- ванілін на кінчику ножа;
- сіль.
При бажанні приготувати фігурне печиво, слід додати більшу кількість борошна.
Спосіб приготування:
- Збити з дрібкою солі 1 яйце і 2 жовтки. Додати цукор і збивати до утворення білої пишної маси.
- Поступово ввести м’яке вершкове масло і ванілін.
- Борошно просіяти з розпушувачем і обережно перемішати зі збитими яйцями.
- Всипати змішаний з кунжутом мак і розмішати.
- За допомогою кулінарного шприца видавити на деко з пергаментом печиво.
- Час приготування при температурі 180 градусів становить 12 хвилин.