Випічка з маком – 14 смачних рецептів

Печиво з маком та кунжутом

Склад інгредієнтів:

  • 1,5 склянки борошна;
  • 150 г цукру;
  • 3 яйця;
  • 150 р масла;
  • розпушувач;
  • 2 ст. ложки маку;
  • 2 ст. ложки кунжуту;
  • ванілін на кінчику ножа;
  • сіль.

При бажанні приготувати фігурне печиво, слід додати більшу кількість борошна.

Спосіб приготування:

  • Збити з дрібкою солі 1 яйце і 2 жовтки. Додати цукор і збивати до утворення білої пишної маси.
  • Поступово ввести м’яке вершкове масло і ванілін.
  • Борошно просіяти з розпушувачем і обережно перемішати зі збитими яйцями.
  • Всипати змішаний з кунжутом мак і розмішати.
  • За допомогою кулінарного шприца видавити на деко з пергаментом печиво.
  • Час приготування при температурі 180 градусів становить 12 хвилин.
Дивіться також:  Торт Політ – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху