Випічка з маком – 14 смачних рецептів

Як приготувати рогалики

Склад інгредієнтів:

  • 0,5 кг борошна;
  • 1 яйце;
  • 250 г маку;
  • 175 мл молока;
  • 170 г маргарину;
  • 140 г цукру;
  • щіпка ваніліну;
  • трохи солі;
  • склянку гарячої води;
  • сухі дріжджі;
  • жменя засушеної лимонної цедри, натертої на дрібній тертці.

Спосіб приготування:

  • Заздалегідь змішати дріжджову основу і залишити в теплі, щоб вона піднялася.
  • Розчинити цукор в окропі. Додати мак, цедру і ванілін.
  • Розкачати з тіста 4 кола діаметром 24 см Кожний з них розрізати на 8 трикутників.
  • У середину кожного шматка тіста покласти столову ложку начинки. Помістити її на широкий край.
  • Скачати вироби в рогалики і дати їм 10 хвилин настоятися. Змастити кожен рогалик яйцем.
  • Довести заготовки до готовності в духовій шафі (потрібно близько 15 – 16 хвилин).
Дивіться також:  Десерти без випічки – 12 простих і смачних рецептів на швидку руку
Прокрутка до верху