Відкритий пиріг з листкового тіста
- готове листкове тісто — 1 аркуш;
- яблука — 6;
- кориця — ½ ч. л.;
- молоко — 100 мл;
- сметана/крем-фреш — 200 мл;
- цукор — 125 г;
- ванілін;
- яйце;
- порошок для розчинної ванільного пудингу — 1 стіл. л.
Як зробити швидкий відкритий пиріг:
- Розморозити тісто протягом години, просто залишивши на столі.
- Тим часом підготувати яблука, аналогічно попереднім рецептами.
- Форму накрити листом трохи розкатаного тіста, покласти в нього яблучні скибочки і посипати все корицею.
- В окремій мисочці збити компоненти рецепта. Отриману масу рівномірно розподілити по яблукам.
- Спекти пиріг при 200 градусах до золотистої скоринки апетитною.