Яблучний тарт – 8 рецептів французького відкритого пирога

Відкритий пиріг з листкового тіста

  • готове листкове тісто — 1 аркуш;
  • яблука — 6;
  • кориця — ½ ч. л.;
  • молоко — 100 мл;
  • сметана/крем-фреш — 200 мл;
  • цукор — 125 г;
  • ванілін;
  • яйце;
  • порошок для розчинної ванільного пудингу — 1 стіл. л.

Як зробити швидкий відкритий пиріг:

  • Розморозити тісто протягом години, просто залишивши на столі.
  • Тим часом підготувати яблука, аналогічно попереднім рецептами.
  • Форму накрити листом трохи розкатаного тіста, покласти в нього яблучні скибочки і посипати все корицею.
  • В окремій мисочці збити компоненти рецепта. Отриману масу рівномірно розподілити по яблукам.
  • Спекти пиріг при 200 градусах до золотистої скоринки апетитною.
Дивіться також:  Рогалики з пісочного тіста — 7 рецептів приготування смачних рогаликів