
Запіканка з кольорової капусти з молочним соусом і сиром
Інгредієнти для запіканки з молочним соусом і сиром:
- капуста – 700 гр.,
- молоко-200 мл,
- борошно – 25 гр.,
- масло – 60 гр.,
- сир тертий – 90 гр., сіль.
Приготування запіканки під молочним соусом з сиром.
Відварену капусту покласти на сковороду кочешками вниз.
Приготуємо молочний соус. Для цього підсмажити борошно на маслі маленькій каструлі і потроху вливати молоко. Варити помішуючи до утворення густої маси. Потім соус процідити через сито і політ їм капусту.
Посипати заготівлю тертим сиром і поставити в прогріту духовку.
Запікати капусту до розплавлення сиру. Подавати як самостійне блюдо на вечерю.