Готуємо в мультиварці
Список продуктів:
- яйце — 4 шт.;
- цукровий пісок — 0,16 кг;
- пшеничне борошно — 0,16 кг;
- цукор ванільний — 11 гр;
- шматочок вершкового масла.
Як приготувати бісквіт в мультиварці:
- Починаємо готувати за стандартною процедурою.
- По мисках розкладаємо білки і жовтки окремо.
- Обробляємо віночком білки до утворення твердих піків.
- Не припиняючи збивати, засипаємо цукор, виливаємо білки і додаємо ваніль.
- Коли вийде м’яка однорідна маса, тонкою цівкою додаємо подрібнену через сито борошно.
- Все акуратно замішуємо ложкою.
- Шматочком масла обробити стінки і дно мультиварки.
- Перекласти в чашу тісто, розрівняти його поверхню лопаткою.
- Залишається вибрати в меню мультиварки програму «Випічка» і встановити час 50 хвилин.
- В кінці готування можна відкрити кришку і зубочисткою перевірити, наскільки добре пропеклося тісто.
- Виймаємо її з чаші, остуджуємо. Залишається обмазати кремом, прикрасити, м’який і смачний торт готовий. Приємного чаювання!