Як приготувати бісквіт для торта в домашніх умовах?

Готуємо в мультиварці

Список продуктів:

  • яйце — 4 шт.;
  • цукровий пісок — 0,16 кг;
  • пшеничне борошно — 0,16 кг;
  • цукор ванільний — 11 гр;
  • шматочок вершкового масла.

Як приготувати бісквіт в мультиварці:

  • Починаємо готувати за стандартною процедурою.
  • По мисках розкладаємо білки і жовтки окремо.
  • Обробляємо віночком білки до утворення твердих піків.
  • Не припиняючи збивати, засипаємо цукор, виливаємо білки і додаємо ваніль.
  • Коли вийде м’яка однорідна маса, тонкою цівкою додаємо подрібнену через сито борошно.
  • Все акуратно замішуємо ложкою.
  • Шматочком масла обробити стінки і дно мультиварки.
  • Перекласти в чашу тісто, розрівняти його поверхню лопаткою.
  • Залишається вибрати в меню мультиварки програму «Випічка» і встановити час 50 хвилин.
  • В кінці готування можна відкрити кришку і зубочисткою перевірити, наскільки добре пропеклося тісто.
  • Виймаємо її з чаші, остуджуємо. Залишається обмазати кремом, прикрасити, м’який і смачний торт готовий. Приємного чаювання!
Дивіться також:  Шоколадний торт — 16 рецептів приготування вдома
Прокрутка до верху