Медова основа для торта
Склад рецепта:
- мед — 90 гр;
- чотири курячі яйця;
- борошно — 0,2 кг;
- цукор — 150 гр;
- сода — 10 гр.
Спосіб приготування:
- У соду налити трохи лимонного соку.
- Білки і жовтки розділити по різних чашках.
- Білки збиваються з 75 грамами цукру міксером до пишної маси.
- Іншу частину цукру пересипати в жовтки і збовтати до стану білого крему.
- Переливаємо мед у високу миску і ставимо на вогонь.
- Як тільки мед почав пінитися, додаємо до нього соду і готуємо до придбання масою коричневого відтінку.
- Половину білків перекладаємо до жовтків. Акуратно змішаємо і высыплем борошно.
- Наливаємо мед.
- Викладаємо частину білків.
- Замішуємо тісто лопаткою.
- Форму для бісквіта застеляємо пекарським папером, стінки змащуємо рослинним маслом.
- Нагріваємо духовку до температури 180 градусів. Випікаємо ласощі — 30-40 хвилин.
- Перевірте дерев’яною паличкою, не вологий він всередині. Якщо все пропеклося, бісквіт вийміть з форми і приступайте до приготування торта.