Як приготувати бісквіт для торта в домашніх умовах?

Медова основа для торта

Склад рецепта:

  • мед — 90 гр;
  • чотири курячі яйця;
  • борошно — 0,2 кг;
  • цукор — 150 гр;
  • сода — 10 гр.

Спосіб приготування:

  • У соду налити трохи лимонного соку.
  • Білки і жовтки розділити по різних чашках.
  • Білки збиваються з 75 грамами цукру міксером до пишної маси.
  • Іншу частину цукру пересипати в жовтки і збовтати до стану білого крему.
  • Переливаємо мед у високу миску і ставимо на вогонь.
  • Як тільки мед почав пінитися, додаємо до нього соду і готуємо до придбання масою коричневого відтінку.
  • Половину білків перекладаємо до жовтків. Акуратно змішаємо і высыплем борошно.
  • Наливаємо мед.
  • Викладаємо частину білків.
  • Замішуємо тісто лопаткою.
  • Форму для бісквіта застеляємо пекарським папером, стінки змащуємо рослинним маслом.
  • Нагріваємо духовку до температури 180 градусів. Випікаємо ласощі — 30-40 хвилин.
  • Перевірте дерев’яною паличкою, не вологий він всередині. Якщо все пропеклося, бісквіт вийміть з форми і приступайте до приготування торта.
Дивіться також:  Торт Павлова – 7 рецептів торта безе, названого в честь балерини Анни Павлової
Прокрутка до верху