Як приготувати бісквіт для торта в домашніх умовах?

Шоколадний бісквіт для торта

Рецепт для тих, хто любить шоколадні тортики і тістечка.

Базові продукти:

  • сухий розчинний кава — 15 гр;
  • цукор — 180 гр;
  • розпушувач — 10 гр;
  • шість яєць;
  • ванілін — 2 гр;
  • кип’ячена вода — 80 мл;
  • какао — 35 гр;
  • олія соняшникова — 60 мл;
  • борошно — 150 гр.

Інструкція по приготуванню:

  • З’єднуємо борошно, розпушувач і какао, проводимо їх через сито в миску.
  • Кип’ятимо воду.
  • 50 мл води виливаємо в каві, заважаємо.
  • Заздалегідь дістаємо яйця їх холодильника, розбиваємо їх, змішуємо з цукром і збиваємо.
  • Вийде густа маса вершкового кольору.
  • Продовжуючи заважати суміш, заливаємо 30 мл окропу, додаємо олію і обробляємо міксером.
  • Додаємо суміш борошна з какао, акуратно розмішуючи тісто лопаткою.
  • Наливаємо в тісто заварену каву і ще раз перемішуємо.
  • Беремо форму. Її форма і висота залежить від того, який ви хочете спекти торт.
  • Викладаємо в неї тісто. Не забудьте обмазати її поверхню олією.
  • Відправляємо в гарячу духовку на 40 хвилин.
  • Як тільки бісквіт охолоне, перекладаємо його на тарілку.
  • Основу для тортів можна розрізати на кілька коржів, можна залишити як є.
Дивіться також:  Чізкейк з маскарпоне – 7 рецептів
Прокрутка до верху