Як приготувати бісквіт для торта в домашніх умовах?

Без додавання яєць

Вам знадобиться:

  • кефір — 0,2 л;
  • ванілін — 9 гр;
  • борошно — 0,2 кг;
  • масло рослинне — 60 мл;
  • цукор — 0,1 кг;
  • розпушувач для тіста — 20 гр.

Поетапне приготування:

  • Відразу включаємо духовку і ставимо на розігрів.
  • Подрібнюємо борошно з допомогою сита.
  • Насипаємо в неї розпушувач і ванілін. Перемішуємо.
  • Наливаємо масло в миску з кефіром, насипаємо цукровий пісок. Змішуємо масу, поки цукор повністю не розчиниться.
  • Кефірну суміш наливаємо в борошняну масу.
  • Віночком замішуємо тісто, на його поверхні повинні з’явитися пухирці.
  • Готуємо форму для торта: вистилаємо папером для запікання, або змащуємо шматочком масла.
  • Переливаємо в неї тісто.
  • Запікаємо бісквіт протягом 20 хвилин в духовці з температурою 200 градусів.
  • Відкриваємо дверцята духової шафи тільки в останні 15 хвилин, щоб форма пишного бісквіта не осіла.
Дивіться також:  Яблука з сиром, запечені в духовці – 7 рецептів приготування смачного і корисного десерту
Прокрутка до верху