Заварний бісквіт на окропі
Заварне печево виходить з духовки повітряним, з мільйоном бульбашок в ніжному тесті.
Необхідні для рецепта продукти:
- борошно — 0,15 кг;
- крутий окріп — 55 мл;
- розпушувач — 12 гр;
- яйце — 4 шт.;
- цукровий пісок — 160 гр;
- соняшникова олія — 50 мл
Покрокова інструкція:
- У чашку з пшеничним борошном насипаємо розпушувач, змішуємо ложкою.
- В інший посуд виливаємо яйця, додаємо цукор і обробляємо віночком до густої кремоподібної маси.
- Через сито висипаємо борошно в яєчну суміш.
- Тісто збиваємо, наливаємо олію і ще раз перемішуємо.
- Кип’ятимо воду в чайник і виливаємо тісто.
- Збиваємо легко тісто з бульбашками віночком.
- Прогріваємо духовку до температури 180 градусів.
- Захищаємо форму для бісквіта від пригорання, вистеливши її папером для запікання.
- Виливаємо трохи рідкувате тісто у форму і ставимо її на полицю в духовку.
- Готуємо основу для торта 40 хвилин. В кінці необхідно перевірити зубочисткою, наскільки добре вона пропеклась.