Як приготувати бісквіт для торта в домашніх умовах?

Заварний бісквіт на окропі

Заварне печево виходить з духовки повітряним, з мільйоном бульбашок в ніжному тесті.

Необхідні для рецепта продукти:

  • борошно — 0,15 кг;
  • крутий окріп — 55 мл;
  • розпушувач — 12 гр;
  • яйце — 4 шт.;
  • цукровий пісок — 160 гр;
  • соняшникова олія — 50 мл

Покрокова інструкція:

  • У чашку з пшеничним борошном насипаємо розпушувач, змішуємо ложкою.
  • В інший посуд виливаємо яйця, додаємо цукор і обробляємо віночком до густої кремоподібної маси.
  • Через сито висипаємо борошно в яєчну суміш.
  • Тісто збиваємо, наливаємо олію і ще раз перемішуємо.
  • Кип’ятимо воду в чайник і виливаємо тісто.
  • Збиваємо легко тісто з бульбашками віночком.
  • Прогріваємо духовку до температури 180 градусів.
  • Захищаємо форму для бісквіта від пригорання, вистеливши її папером для запікання.
  • Виливаємо трохи рідкувате тісто у форму і ставимо її на полицю в духовку.
  • Готуємо основу для торта 40 хвилин. В кінці необхідно перевірити зубочисткою, наскільки добре вона пропеклась.
Дивіться також:  Бісквіт без яєць – 8 рецептів: на кефірі, сметані
Прокрутка до верху