Як приготувати бісквіт для торта в домашніх умовах?

На сметані

Такий бісквіт виходить більш насиченим, ситним і м’яким.

Що потрібно взяти:

  • щіпку солі;
  • борошно — 200 гр;
  • три яйця;
  • цукор — 0,3 кг;
  • сметану — 125 мл;
  • вершкове масло — 0,1 кг.

Варіант приготування:

  • Розімніть шматок масла в мікрохвильовці. Вистачить 30 секунд.
  • Завантажте його в чашку міксера, додайте цукор і увімкніть прилад.
  • Як тільки маса стане пишною, розбийте туди масло і покладіть сметану.
  • Змішайте борошно з содою і проведіть через сито.
  • Пересипте суміш до яєць, ще раз все збийте. Вийшло тісто.
  • Підготуйте форму, застеливши її пекарським пергаментом.
  • Заздалегідь увімкніть духовку і прогрійте до 190 градусів.
  • Перекладіть м’яке, пухке тісто у форму. Вона може бути круглої або квадратної, в залежності від вас цікавить форми торта.
  • Запікайте бісквіт протягом 60 хвилин.
Дивіться також:  Тістечко картопля – 7 рецептів печива та згущеного молока
Прокрутка до верху