Як приготувати борщ: холодний, гарячий – 11 рецептів

Рецепт приготування з бадиллям

Борщ з бадиллям — варіант трохи незвичайний, де в приготуванні використовуються «і вершки, і корінці».

Складові компоненти:

  • 4 буряка разом з бадиллям;
  • сметана (можна кефір);
  • 4 яйця;
  • сік, вичавлений з 1 лимона;
  • кріп свіжий порізаний;
  • сіль;
  • 2 огірка.

Промиту буряк слід протягом сорока хвилин відварювати, потім її потерти на тертці, скласти в каструлю, налити води і трохи загасити. Бадилля дрібно нарізати, покласти в каструлю до коренеплодів, посолити, хвилин п’ять потомити і вимкнути вогонь.

Додати сік лимона, охолодити страву протягом години. Перед вживанням подрібнити огірочки і нашаткувати варені яйця. Прикрасити рубаною зеленню, заправити ложкою сметани.

Дивіться також:  Пісочне тісто для пирога | Рецепт з Фото
Прокрутка до верху