Як приготувати філе індички – 10 смачних рецептів

Запечене філе індички

Щоб філе індички, запечене в духовці, вийшло особливо соковитим, готувати його потрібно швидко і бажано під шубкою з овочів та сиру.

  • 500 г філе;
  • 1-2 стиглих червоних помідора;
  • сіль і ароматні спеції за смаком;
  • 150-200 г твердого сиру.

Приготування:

  • Шматок філе розріжте на 4-5 товстих скибочки. Дуже легенько відбийте їх дерев’яним молоточком, щоб шматки стали трохи тонше.
  • Натріть кожен спеціями і трохи присолите. Викладіть на змащене деко, відступаючи один від одного.
  • Чисті помідори наріжте тонкими кружечками і покладіть їх поверх кожного скибочки.
  • Зверху рясно притрусіть сиром, натертим на маленькій терочке.
  • Поставте підготовлене м’ясо в духовку, прогріту в середньому до 180°С і запікайте близько 15-20 хвилин. Головне, не пережарьте, інакше м’ясна закуска вийде сухуватою.

Дивіться також:  Кульки з сиру – 6 швидких і смачних рецептів приготування