Запечене філе індички
Щоб філе індички, запечене в духовці, вийшло особливо соковитим, готувати його потрібно швидко і бажано під шубкою з овочів та сиру.
- 500 г філе;
- 1-2 стиглих червоних помідора;
- сіль і ароматні спеції за смаком;
- 150-200 г твердого сиру.
Приготування:
- Шматок філе розріжте на 4-5 товстих скибочки. Дуже легенько відбийте їх дерев’яним молоточком, щоб шматки стали трохи тонше.
- Натріть кожен спеціями і трохи присолите. Викладіть на змащене деко, відступаючи один від одного.
- Чисті помідори наріжте тонкими кружечками і покладіть їх поверх кожного скибочки.
- Зверху рясно притрусіть сиром, натертим на маленькій терочке.
- Поставте підготовлене м’ясо в духовку, прогріту в середньому до 180°С і запікайте близько 15-20 хвилин. Головне, не пережарьте, інакше м’ясна закуска вийде сухуватою.