Грудка індички в соєво-медовому соусі
Страва з приємними східними нотками принесе задоволення смаковими якостями. Виходить м’ясо соковитим, а готується легко.

Інгредієнти:
- олія – 5 ст. ложок соняшникової;
- індичка – 570 г;
- сіль;
- перець – 2 болгарських;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 2 цибулини.
Соус:
- паприка – 1 ч. ложечка солодкої;
- соєвий соус – 4 ст. ложки;
- оцет бальзамічний – 1 ч. ложечка;
- часник – 1 ч. ложечка порошку;
- перець чорний;
- мед – 2 ст. ложки;
- імбир – 1,5 ч. ложки;
- перець білий.
Приготування:
Філе промити. Висушити. Можна промокнути паперовим рушником.
Порубати. Необхідні не дуже великі шматки.
Змішати всі продукти для соусу.
Індичку залити.
Витримати кілька годин.
Лук порубати. Потрібні полуколечки.
Перець знадобиться соломкою.
Моркву – кружальцями.
Розжарити сковорідку.
Дістати м’ясо з соусу.
Покласти у сковорідку. Прожарити. Знадобиться п’ять хвилин.
Перекласти в тарілку.
Овочі відправити на сковорідку. П’ять хвилин обсмажити.
Залити соус, що залишився після маринування.
Перемішати.
Покласти м’ясо.
Накрити кришкою. Потомити вісім хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12