Як приготувати філе індички – 12 смачних рецептів грудки

Грудка індички в соєво-медовому соусі

Страва з приємними східними нотками принесе задоволення смаковими якостями. Виходить м’ясо соковитим, а готується легко.

Інгредієнти:

  • олія – 5 ст. ложок соняшникової;
  • індичка – 570 г;
  • сіль;
  • перець – 2 болгарських;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 2 цибулини.

Соус:

  • паприка – 1 ч. ложечка солодкої;
  • соєвий соус – 4 ст. ложки;
  • оцет бальзамічний – 1 ч. ложечка;
  • часник – 1 ч. ложечка порошку;
  • перець чорний;
  • мед – 2 ст. ложки;
  • імбир – 1,5 ч. ложки;
  • перець білий.

Приготування:

  • Філе промити. Висушити. Можна промокнути паперовим рушником.
  • Порубати. Необхідні не дуже великі шматки.
  • Змішати всі продукти для соусу.
  • Індичку залити.
  • Витримати кілька годин.
  • Лук порубати. Потрібні полуколечки.
  • Перець знадобиться соломкою.
  • Моркву – кружальцями.
  • Розжарити сковорідку.
  • Дістати м’ясо з соусу.
  • Покласти у сковорідку. Прожарити. Знадобиться п’ять хвилин.
  • Перекласти в тарілку.
  • Овочі відправити на сковорідку. П’ять хвилин обсмажити.
  • Залити соус, що залишився після маринування.
  • Перемішати.
  • Покласти м’ясо.
  • Накрити кришкою. Потомити вісім хвилин.
  • Дивіться також:  Котлети з фаршу класичні – рецепт приготування
    Прокрутка до верху