Запікаємо гостру грудку у фользі
Грудка виходить в міру гостра. Готове блюдо смачно їсти не тільки гарячим, але і охолодженим.

Інгредієнти:
- перець чорний;
- часник – 4 зубки;
- вода – 3 літри для маринаду;
- олія оливкова – 1 ч. ложечка;
- сіль;
- каррі – 1 ч. ложечка;
- коріандр в насінні;
- сіль – 2 ст. ложки для маринаду;
- індичка – 750 г грудинки;
- базилік в сушеному вигляді;
- розмарин – гілочка.
Приготування:
Змішати воду з сіллю.
В отриманий маринад покласти філе.
Через пару годин злити маринад.
Взяти паперовий рушник. Просушити м’ясо.
Кожен зубок часнику розрізати на 4 часточки.
Помістити спеції в ступку. Перетерти.
Змішати з оливковою олією.
Надрізати ножем м’ясо в різних місцях.
Взяти чесночинки. Помістити в надрізи.
Промазати м’ясо спеціями.
Підсолити.
Виставити духовий шафа на 250 град.
Загорнути м’ясо у фольгу.
Розташувати на деку.
Відправити запікатися.
Через півгодини вимкнути нагрів.
Двері не відкривати.
Дістати через дві години.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12