Як приготувати філе індички – 12 смачних рецептів грудки

Запікаємо гостру грудку у фользі

Грудка виходить в міру гостра. Готове блюдо смачно їсти не тільки гарячим, але і охолодженим.

Інгредієнти:

  • перець чорний;
  • часник – 4 зубки;
  • вода – 3 літри для маринаду;
  • олія оливкова – 1 ч. ложечка;
  • сіль;
  • каррі – 1 ч. ложечка;
  • коріандр в насінні;
  • сіль – 2 ст. ложки для маринаду;
  • індичка – 750 г грудинки;
  • базилік в сушеному вигляді;
  • розмарин – гілочка.

Приготування:

  • Змішати воду з сіллю.
  • В отриманий маринад покласти філе.
  • Через пару годин злити маринад.
  • Взяти паперовий рушник. Просушити м’ясо.
  • Кожен зубок часнику розрізати на 4 часточки.
  • Помістити спеції в ступку. Перетерти.
  • Змішати з оливковою олією.
  • Надрізати ножем м’ясо в різних місцях.
  • Взяти чесночинки. Помістити в надрізи.
  • Промазати м’ясо спеціями.
  • Підсолити.
  • Виставити духовий шафа на 250 град.
  • Загорнути м’ясо у фольгу.
  • Розташувати на деку.
  • Відправити запікатися.
  • Через півгодини вимкнути нагрів.
  • Двері не відкривати.
  • Дістати через дві години.
  • Дивіться також:  Кульки з сиру – 6 швидких і смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху