Як приготувати самсу – 8 рецептів в домашніх умовах

Узбецька самса

Класична самса зазвичай робиться з баранини, тому розглянемо саме такий рецепт.

Необхідні інгредієнти:

  • близько 500 грам баранини, краще всього корейка;
  • кілька цибулин;
  • листкове тісто – 700 грам. Можна зробити самостійно, або купити;
  • зелень і спеції на свій розсуд.

Процес приготування:

  • Зверніть увагу, що баранину не потрібно перетворювати у фарш. Її слід дуже дрібно нарізати, тоді вона буде більш соковита.
  • Після того як м’ясо нарізано, перемішайте його з цибулею перетвореним на кубики.
  • Туди ж додайте зелень і різні спеції.
  • Зробіть з тіста тонкий пласт і розділіть на шматочки будь-якої форми.
  • Заповніть їх невеликою кількістю начинки і приберіть в гарячу духовку. При 180 градусів буде достатньо 25 хвилин.
  • Дивіться також:  Тісто для пиріжків в хлібопічці – 7 рецептів