Узбецька самса
Класична самса зазвичай робиться з баранини, тому розглянемо саме такий рецепт.

Необхідні інгредієнти:
- близько 500 грам баранини, краще всього корейка;
- кілька цибулин;
- листкове тісто – 700 грам. Можна зробити самостійно, або купити;
- зелень і спеції на свій розсуд.
Процес приготування:
Зверніть увагу, що баранину не потрібно перетворювати у фарш. Її слід дуже дрібно нарізати, тоді вона буде більш соковита.
Після того як м’ясо нарізано, перемішайте його з цибулею перетвореним на кубики.
Туди ж додайте зелень і різні спеції.
Зробіть з тіста тонкий пласт і розділіть на шматочки будь-якої форми.
Заповніть їх невеликою кількістю начинки і приберіть в гарячу духовку. При 180 градусів буде достатньо 25 хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8