Смачна глазур для кексу
Шикарна глазур, підходяща для заливки кексу, готується з темного шоколаду з додаванням меду. Запашний інгредієнт надає ласощів неповторний аромат і робить заливку гладкою, міцною, блискучою.
Необхідні компоненти:
- шоколад темний – 140 г;
- мед – 50 г;
- молоко (жирна) – 80 мл;
- пудра з цукру – 65 г
Готуємо:
- Розділити на маленькі шматочки шоколадку, помістити їх в чашку і розтопити над парою. Потім закинути масло (40г) і розчинити його в солодкої суміші.
- Тепер влити молоко, перемішати і засипати пудру.
- Прогрівати складу до однорідної консистенції.
- Після чого прибрати з плити, покласти мед і інтенсивно збовтати суміш, щоб він повністю розчинився.
Готовою глазур’ю для кексу потрібно акуратно змастити випічку і декорувати її подрібненим мигдалем або кунжутним насінням. Бісквіт під шаром медового шоколаду надовго запам’ятатися своїм приголомшливим смаком і чудовим видом.