Як приготувати відбивні зі свинини – 8 смачних рецептів приготування на сковороді, духовці і мультиварці

М’які і соковиті свинячі відбивні в мультиварці

Багато господині за традицією смажать відбивні на грилі або сковороді, але ось більш соковитими їх можна приготувати в мультиварці. І якщо ви бажаєте здивувати близьких апетитним м’ясним блюдом, обов’язково скористайтеся нашим рецептом.

Інгредієнти:

  • 700 г свинячої вирізки;
  • ложечка гірчиці;
  • 120 мл молока;
  • 50 мл майонезу;
  • півсклянки борошна;
  • одне яйце;
  • масло, приправи.

Спосіб приготування:

  • Вирізку ріжемо на кружечки товщиною не більше 3-х див.
  • М’ясні шматочки відбиваємо, солимо, перчимо й залишаємо маринуватися.
  • Віночком збовтуємо майонез з яйцем, гірчицею, прянощами і борошном. Кляр не повинен бути дуже рідким, але і не зовсім густим.
  • Чашу приладу промазуємо маслом, включаємо режим «Смаження», відбивні паніруємо в клярі і смажимо до апетитної скоринки.
Дивіться також:  Як приготувати морські гребінці в домашніх умовах – 7 рецептів
Прокрутка до верху