М’які і соковиті свинячі відбивні в мультиварці
Багато господині за традицією смажать відбивні на грилі або сковороді, але ось більш соковитими їх можна приготувати в мультиварці. І якщо ви бажаєте здивувати близьких апетитним м’ясним блюдом, обов’язково скористайтеся нашим рецептом.
Інгредієнти:
- 700 г свинячої вирізки;
- ложечка гірчиці;
- 120 мл молока;
- 50 мл майонезу;
- півсклянки борошна;
- одне яйце;
- масло, приправи.
Спосіб приготування:
- Вирізку ріжемо на кружечки товщиною не більше 3-х див.
- М’ясні шматочки відбиваємо, солимо, перчимо й залишаємо маринуватися.
- Віночком збовтуємо майонез з яйцем, гірчицею, прянощами і борошном. Кляр не повинен бути дуже рідким, але і не зовсім густим.
- Чашу приладу промазуємо маслом, включаємо режим «Смаження», відбивні паніруємо в клярі і смажимо до апетитної скоринки.