Відбивні зі свинини з помідорами і сиром
Свинина дуже добре поєднується з різними овочами, для аромату можна додати грибів. Щоб м’ясо не вийшло пересушеним, не варто його сильно відбивати, так весь сік витече. Перед тим, як відправити м’ясо в духовку, його варто обсмажити на розпеченій сковороді.
Інгредієнти:
- 700 г м’ясної корейки;
- два курячих яйця;
- три помідора;
- 80 г борошна;
- 130 г сиру;
- сіль, спеції, олія.
Спосіб приготування:
- М’ясо ріжемо на шматки, злегка відбиваємо молоточком без зубців, присмачую сіллю і приправами.
- У глибокій мисці збовтуємо яйця.
- Шматочки свинини паніруємо в борошні, потім занурюємо яйце і обсмажуємо на вогні не більше 2-х хвилин з кожного боку.
- На деко кладемо обсмажене м’ясо, зверху кільця томатів і присипаємо тертим сиром. Запікаємо в духовці 10-12 хвилин, температура — 200°С.