Як приготувати відбивні зі свинини – 8 смачних рецептів приготування на сковороді, духовці і мультиварці

Відбивні зі свинини з помідорами і сиром

Свинина дуже добре поєднується з різними овочами, для аромату можна додати грибів. Щоб м’ясо не вийшло пересушеним, не варто його сильно відбивати, так весь сік витече. Перед тим, як відправити м’ясо в духовку, його варто обсмажити на розпеченій сковороді.

Інгредієнти:

  • 700 г м’ясної корейки;
  • два курячих яйця;
  • три помідора;
  • 80 г борошна;
  • 130 г сиру;
  • сіль, спеції, олія.

Спосіб приготування:

  • М’ясо ріжемо на шматки, злегка відбиваємо молоточком без зубців, присмачую сіллю і приправами.
  • У глибокій мисці збовтуємо яйця.
  • Шматочки свинини паніруємо в борошні, потім занурюємо яйце і обсмажуємо на вогні не більше 2-х хвилин з кожного боку.
  • На деко кладемо обсмажене м’ясо, зверху кільця томатів і присипаємо тертим сиром. Запікаємо в духовці 10-12 хвилин, температура — 200°С.
Дивіться також:  Біфштекс з яйцем – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху