Запікаємо в хлібному коровай в духовці
Інгредієнти:
- круглий хліб – 1 штука;
- цибуля – 0,3 кг;
- біле вино (сухе) – 80 мл;
- сіль і мелений перець – за смаком;
- куряча грудка – 0,7 кг;
- твердий сир – 0,15 кг;
- сметана – 4 ст. ложки;
- гриби – 0,6 кг;
- оливкова олія – 3 ст. ложки.
Приготування:
- Наріжте великими кубиками промитий цибулю.
- Печериці наріжте тонкими пластинами.
- З грудки зріжте шкіру, жир і кістки.
- Наріжте філе маленькими кубиками.
- В окрему ємність складіть куряче м’ясо. Додайте сіль, ложку оливкової олії і перець. Все змішайте і залиште філе маринуватися на 15 хвилин.
- На розпеченій сковороді обсмажте куряче м’ясо, приблизний час: 3-5 хвилин. Зніміть м’ясо зі сковороди. Під час смаження, змащувати поверхню не потрібно, тому що до курки ми раніше додавали масло.
- Тепер змастіть сковороду залишилися маслом і смажте на ньому цибулю до прозорості.
- Влити сухе вино і виставте великий вогонь.
- Коли вино випарується, засипайте печериці і смажте до готовності. В кінці готування, додайте до них трохи солі.
- Додайте до грибів сметану і зменшіть вогонь. Томіть суміш на невеликому вогні кілька хвилин.
- З хліба зріжте верх і виріжте м’якуш.
- Застеліть деко фольгою або пергаментом і покладіть туди хліб.
- Всередину покладіть лише половину грибної суміші.
- Другим шаром покладіть всю обсмажену курку.
- Тепер помістіть залишилися гриби.
- Останнім, четвертим шаром, викладіть натертий сир.
- Відправляємо жульєн в розігріту до 180-190 градусів духовку на 5-10 хвилин.
- Через зазначений час вийде гарне ароматне блюдо. Подавайте до столу разом з овочами.