Як приготувати жульєн в духовці? Готуємо з грибами і куркою

Запікаємо в хлібному коровай в духовці

Інгредієнти:

  • круглий хліб – 1 штука;
  • цибуля – 0,3 кг;
  • біле вино (сухе) – 80 мл;
  • сіль і мелений перець – за смаком;
  • куряча грудка – 0,7 кг;
  • твердий сир – 0,15 кг;
  • сметана – 4 ст. ложки;
  • гриби – 0,6 кг;
  • оливкова олія – 3 ст. ложки.

Приготування:

  • Наріжте великими кубиками промитий цибулю.
  • Печериці наріжте тонкими пластинами.
  • З грудки зріжте шкіру, жир і кістки.
  • Наріжте філе маленькими кубиками.
  • В окрему ємність складіть куряче м’ясо. Додайте сіль, ложку оливкової олії і перець. Все змішайте і залиште філе маринуватися на 15 хвилин.
  • На розпеченій сковороді обсмажте куряче м’ясо, приблизний час: 3-5 хвилин. Зніміть м’ясо зі сковороди. Під час смаження, змащувати поверхню не потрібно, тому що до курки ми раніше додавали масло.
  • Тепер змастіть сковороду залишилися маслом і смажте на ньому цибулю до прозорості.
  • Влити сухе вино і виставте великий вогонь.
  • Коли вино випарується, засипайте печериці і смажте до готовності. В кінці готування, додайте до них трохи солі.
  • Додайте до грибів сметану і зменшіть вогонь. Томіть суміш на невеликому вогні кілька хвилин.
  • З хліба зріжте верх і виріжте м’якуш.
  • Застеліть деко фольгою або пергаментом і покладіть туди хліб.
  • Всередину покладіть лише половину грибної суміші.
  • Другим шаром покладіть всю обсмажену курку.
  • Тепер помістіть залишилися гриби.
  • Останнім, четвертим шаром, викладіть натертий сир.
  • Відправляємо жульєн в розігріту до 180-190 градусів духовку на 5-10 хвилин.
  • Через зазначений час вийде гарне ароматне блюдо. Подавайте до столу разом з овочами.
Дивіться також:  Гнізда з макаронів з фаршем — 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху