Як прикрасити торт фруктами – 6 варіантів прикраси торта в домашніх умовах

З використанням ягід

Особливо обережно доводиться використовувати ягоди, так як це найделікатніша і соковита частина декору.

  • Сезонні ягоди для десерту вибирають в ідеальному стані: стиглі, цілі, сухі.
  • Консервовані відкидають на друшляк і дають стекти соку.
  • Заморожені ягоди розморожують поступово. Спочатку в холодильнику (відразу в друшляку), і трохи в теплі, до остаточної розморожування. Деякі види зовсім не переносять цю процедуру. Наприклад, малина повністю розкисає і годиться тільки в начинку.

Торт, прикрашений фруктами і ягодами, зберігається трохи менше, ніж прикрашений одними фруктами.

Дивіться також:  Пиріг з картоплею і куркою — 7 рецептів, як приготувати