Як спекти манник – 10 рецептів

В мультиварці

Манник в мультиварці як ніби спеціально придуманий для сучасних, вічно зайнятих жінок. Просто змішайте продукти і натисніть кнопку відповідного режиму – вуаля, у вас на тарілці вже виділяє солодкий аромат м’який, розсипчастий пиріжок.

На 5 – 6 порцій смачного пирога до чаю вам знадобиться:

  • манна крупа – 300 г;
  • кисломолочна основа – 300 мл;
  • біла борошно – 200 г;
  • 3 яйця;
  • сливочн. масло – половина стандартної пачки;
  • цукор – 200 г;
  • харчова сода (або магазинний розпушувач) – десертна ложка.

У чашу мультиварки всипте манку і залийте її теплою кисломолочної основою. Через 20 хвилин додайте всі інші інгредієнти – розплавлене вершкове масло, трохи спінені курячі яйця, цукор і борошно з розпушувачем. Перемішайте, можете трохи збити віночком. При бажанні киньте начинку – крихти шоколад, свіжі ягоди, сухофрукти або горішки. Поставте чашу в агрегат і увімкніть програму «Випічка» на 70 хвилин або менше (орієнтуйтеся по своїй техніці). Коли процес готування закінчиться (пролунає звуковий сигнал) – дістаньте пиріг з форми, остудити до теплого стану і прикрасьте його за своїм бажанням.

Тепер ви знаєте, як спекти манник за допомогою духової шафи та мультиварки. Це зовсім нескладно і дає можливість проявити свою кулінарну фантазію. Використовуючи набір базових продуктів, ви завжди зможете урізноманітнити рецепт за власним смаком і кожен раз пригощати рідних новим манним кексом. Приємного чаювання!

Дивіться також:  Торт «Пташине молоко» — 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху