Як варити пшеничну кашу? 7 смачних рецептів

Розсипчастий варіант приготування на воді

Розсипчаста пшенична каша на воді — ідеальний сніданок або обід для тих, хто хоче правильно харчуватися.

Необхідні продукти:

  • спеції і масло за бажанням;
  • стакан сухої крупи і в два рази більше води.

Процес приготування:

  • Крупу перебираємо, промиваємо так, щоб вода стала майже прозорою.
  • У каструлю вливаємо воду. Її треба брати вдвічі більше, ніж крупи.
  • Доводимо до кипіння, додаємо «пшеничку», додаємо приправи на свій смак і можна одразу викласти масло.
  • Прикриваємо кришкою, робимо низький рівень нагріву і доводимо до готовності протягом 20 хвилин.
Дивіться також:  Котлети з баранини – 7 рецептів, як приготувати соковиті і смачні котлети швидко і смачно
Прокрутка до верху