Як варити пшеничну кашу? 7 смачних рецептів

З додаванням гарбуза

Якщо ви любите гарбузи, то неодмінно скористайтеся цим рецептом.

Необхідні інгредієнти:

  • літр молока;
  • два склянки крупи пшеничної;
  • шматочок масла;
  • близько 300 грам гарбуза;
  • 120 мілілітрів води;
  • спеції на свій смак.

Процес приготування:

  • Почнемо з підготовки продуктів. Гарбуз треба очистити від шкірки і насіння, помити і подрібнити на невеликі шматочки.
  • Крупу теж промиваємо, видаляємо все зайве і засипаємо її в попередньо доведену до кипіння воду. Її бажано заздалегідь трохи посолити.
  • У цю суміш вливаємо молоко, додаємо гарбуз і доводимо все до кипіння.
  • Тепер можна знизити рівень нагріву, прикрити ємність і варити страву близько 20 хвилин, поки вся рідина не випарується.

Перед подачею потрібно дати каші постояти деякий час і обов’язково заправити її маслом.

Дивіться також:  Грибний соус з печериць — 7 рецептів з вершками, сметаною
Прокрутка до верху