З додаванням гарбуза
Якщо ви любите гарбузи, то неодмінно скористайтеся цим рецептом.
Необхідні інгредієнти:
- літр молока;
- два склянки крупи пшеничної;
- шматочок масла;
- близько 300 грам гарбуза;
- 120 мілілітрів води;
- спеції на свій смак.
Процес приготування:
- Почнемо з підготовки продуктів. Гарбуз треба очистити від шкірки і насіння, помити і подрібнити на невеликі шматочки.
- Крупу теж промиваємо, видаляємо все зайве і засипаємо її в попередньо доведену до кипіння воду. Її бажано заздалегідь трохи посолити.
- У цю суміш вливаємо молоко, додаємо гарбуз і доводимо все до кипіння.
- Тепер можна знизити рівень нагріву, прикрити ємність і варити страву близько 20 хвилин, поки вся рідина не випарується.
Перед подачею потрібно дати каші постояти деякий час і обов’язково заправити її маслом.