Як варити пшеничну кашу – рецепти з фото

Каша з полтавської крупи з грибами.

Інгредієнти для каші з полтавської крупи з грибами:

  • полтавська крупа – 1 ст.,
  • вода – 2.5 ст.,
  • гриби – 200 гр.,
  • цибуля – 80 гр.,
  • масло – 70 гр.,
  • сіль.

Приготування каш з полтавської крупи з грибами

  • Крупу промити, засипати в каструлю, залити водою, трохи посолити і варити, помішуючи до густоти.
  • Гриби, це можуть бути будь-які варені гриби або свіжі печериці, порізати маленькими шматочками.
  • Цибулю очистити, промити і нашаткувати. Потім цибулю підсмажити разом з грибами, посоливши, до готовності.
  • У гарячу, зварену кашу додати обсмажені гриби , перемішати і поставити упрівати під ковдрою.
  • Дивіться також:  Розсольник з огірками і перловкою