Як зварити суп гороховий – 13 докладних рецептів

Крем-суп із зеленого горошку

У цьому варіанті приготування використовується горошок свіжий або заморожений.

Інгредієнти:

  • Зелень;
  • Зелений горошок – 400 г свіжого;
  • Сіль;
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Вершкове масло – 5 ч. ложок;
  • Перець;
  • Бульйон – 550 мл;
  • Вершки – 170 мл жирних.

Приготування:

  • Зняти лушпиння з цибулі. Порубати на дрібні за розміром шматочки. Покласти у сковорідку. Смажити на вершковому маслі. Коли підрум’яниться, засипати горошок. Підсмажити.
  • Залити бульйон. Можна використовувати будь-який. Проварити чверть години.
  • Влити вершки. Прибрати з вогню.
  • Взяти блендер. Подрібнити.
  • Насипати перець. Посолити.
  • Якщо був горох старий і при збиванні залишилася неподрібнені шкірка, то перетерти через сито.
  • Налити в тарілку. Присипати зеленню. Полити вершками.
Дивіться також:  Риба Кижуч – що це за риба? 6 рецептів приготування кижуча
Прокрутка до верху