Як зварити суп гороховий – 13 докладних рецептів

З додаванням ковбаси

Копченості підкреслять смак горохового супу і додадуть неповторний аромат страви.

Інгредієнти:

  • Сіль;
  • Горох дроблений – 1 склянка;
  • Зелень;
  • Копчена ковбаса – 350 гр.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Бульби картоплі – 3 шт.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Лавровий лист.

Приготування:

  • Вимити горошини. Замочити на чотири години.
  • Взяти каструлю. Залити трьома літрами води.
  • Злити воду з гороху. Перекласти в каструлю.
  • Проварити годину.
  • Картоплю очистити. Нарізати.
  • Закинути до гороху. Проварити п’ять хвилин.
  • Смужками нарізати ковбасу. Помістити в каструлю.
  • Цибулю очистити. Дрібно порубати.
  • Моркву почистити. Натерти.
  • Підсмажити.
  • Перекласти до гороху. Посолити.
  • Насипати сушену зелень. Покласти лаврушку. Проварити чверть години.
Дивіться також:  Простий фруктовий салат – рецепт з фото
Прокрутка до верху