З додаванням ковбаси
Копченості підкреслять смак горохового супу і додадуть неповторний аромат страви.
Інгредієнти:
- Сіль;
- Горох дроблений – 1 склянка;
- Зелень;
- Копчена ковбаса – 350 гр.;
- Морква – 1 шт.;
- Бульби картоплі – 3 шт.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Лавровий лист.
Приготування:
- Вимити горошини. Замочити на чотири години.
- Взяти каструлю. Залити трьома літрами води.
- Злити воду з гороху. Перекласти в каструлю.
- Проварити годину.
- Картоплю очистити. Нарізати.
- Закинути до гороху. Проварити п’ять хвилин.
- Смужками нарізати ковбасу. Помістити в каструлю.
- Цибулю очистити. Дрібно порубати.
- Моркву почистити. Натерти.
- Підсмажити.
- Перекласти до гороху. Посолити.
- Насипати сушену зелень. Покласти лаврушку. Проварити чверть години.