Юшка горохова з грибами
У холодні зимові дні допоможе згадати літо смачний суп з додаванням грибів.
Інгредієнти:
- Перець;
- Сухий горох – 1 склянка;
- Сіль;
- Вода – 2,3 літра;
- Рослинна олія – 6 ч. ложок;
- Зелень;
- Картопля – 2 шт.;
- Морква – 1 шт.;
- Лавр – 2 аркуша;
- Цибуля – 1 шт.;
- Печериці або варені гриби – 350 гр.
Приготування:
- Заздалегідь замочити горошок.
- Промити ранку. Залити воду. Після закипання зняти піну. Проварюють півгодини.
- Картоплю почистити. Порізати.
- Помістити до горошку.
- Моркву очистити. Потерти. Відправити в каструлю.
- Гриби порізати смужками.
- Масло підігріти на сковорідці. Підсмажити грибочки.
- Відправити разом з лаврушкой в суп.
- Посолити. Додати спеції. Посипати зеленню.