Як зварити суп гороховий – 13 докладних рецептів

Юшка горохова з грибами

У холодні зимові дні допоможе згадати літо смачний суп з додаванням грибів.

Інгредієнти:

  • Перець;
  • Сухий горох – 1 склянка;
  • Сіль;
  • Вода – 2,3 літра;
  • Рослинна олія – 6 ч. ложок;
  • Зелень;
  • Картопля – 2 шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Лавр – 2 аркуша;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Печериці або варені гриби – 350 гр.

Приготування:

  • Заздалегідь замочити горошок.
  • Промити ранку. Залити воду. Після закипання зняти піну. Проварюють півгодини.
  • Картоплю почистити. Порізати.
  • Помістити до горошку.
  • Моркву очистити. Потерти. Відправити в каструлю.
  • Гриби порізати смужками.
  • Масло підігріти на сковорідці. Підсмажити грибочки.
  • Відправити разом з лаврушкой в суп.
  • Посолити. Додати спеції. Посипати зеленню.
Дивіться також:  Баклажани, фаршировані фаршем
Прокрутка до верху