Як зварити суп гороховий – 13 докладних рецептів

З яловичиною

Щоб побалувати свій організм гаряченького, можна зварити суп гороховий з м’ясом. Це блюдо не тільки корисне, але й ситна. Для приготування підійде будь-яловичина, але якщо хочете отримати наваристое страву, то використовуйте м’ясо на кості.

Інгредієнти:

  • Горох – 1 склянка;
  • Лаврове листя – 4 аркуша;
  • Картопля – 200 г;
  • Цибуля – 150 г для засмажки;
  • Сіль;
  • Цибуля – 1 дрібна цибулина для бульйону;
  • Яловичина 450 г;
  • Морква – 120 г для засмажки;
  • Перець;
  • Морква – 1 шт. для бульйону;
  • Масло рослинне- — 6 ч. ложок.

Приготування:

  • Щоб не замочувати горошини, використовуйте колотий горох.
  • Яловичину промити.
  • Помістити в каструлю.
  • Моркву очистити. Одну помістити в каструлю. Інші натерти.
  • Цибуля очистити від лушпиння. Одну відправити в каструлю. Інші нашаткувати.
  • Заповнити каструлю водою. Закрити кришкою.
  • Через дві години закинути лаврушку.
  • Яловичину дістати. Якщо є кістки, відокремити м’ясо від кісточок. Нарізати.
  • Цибулю і моркву прибрати і викинути. Варені не знадобляться. Бульйон процідити.
  • Закип’ятити. Повернути назад м’ясо.
  • Засипати горошини.
  • Картоплю очистити. Нарізати. Засипати в бульйон.
  • Розігріти сковорідку. Залити масло. Засипати моркву і цибулю. Загасити.
  • Кріп нарізати. Помістити із засмажкою в суп.
  • Проварити сім хвилин.
Дивіться також:  Рецепт спагетті з вершковим соусом
Прокрутка до верху