Смачний і простий рецепт з фрикадельками
Гороховий супчик славиться своїм чудовим смаком і простотою приготування. Добре поєднується з фрикадельками.
Щоб суп був по-справжньому корисним і смачним, горох необхідно замочувати мінімум на шість годин, краще на ніч. У цьому разі під час приготування він збереже всі корисні речовини.
Інгредієнти:
- Чорний мелений перець – щіпка;
- Вода – 2,6 літра;
- Яйце – 1 шт.;
- Лаврове листя – 3 аркуша;
- М’якоть свинини – 350 гр.;
- Соняшникову олію рафіновану – 55 мл;
- Морква – 1 шт.;
- Кріп – 20 гр.;
- Сіль – 2 щіпки;
- Цибуля – 1 цибулина;
- Сухий подрібнений горох – 2 склянки.
Приготування:
- Замочити основний компонент.
- Злити воду, промити.
- Картоплю очистити. Нарізати.
- Залити воду в каструлю. Закип’ятити.
- Засипати горох.
- Помістити картоплю.
- Проварити годину. Регулярно знімати пінку, яка утворюється на поверхні води.
- Взяти м’ясорубку. Помістити промите, нарізане м’ясо. Перемолоти.
- З лука видалити лушпиння. Нарізати шматками. Перемолоти так само, як і м’ясо.
- Посипати спеціями. Вбити яйце. Перемішати.
- Підсолити. Перемішати.
- Скачати кульки.
- Закинути в суп. Проварити вісім хвилин.
- Цибулину очистити від лушпиння. Нашаткувати.
- З морквини зняти шкірку. Натерти.
- Обсмажити моркву і цибулю.
- Помістити в суп.
- Цибулю дрібно нарізати. Закинути в бульйон разом з лаврушкой.
- Додати сіль. Розмішати. Прибрати з вогню через сім хвилин.