З чого роблять зефір: склад, калорійність. 7 рецептів, як зробити зефір в домашніх умовах

Домашній зефір з яблук

Ніжна кислинка – хіба таке буває?

Щоб переконатися в цьому, підготуйте такі продукти:

  • 5 яблук;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 яєчний білок;
  • 350 мл охолоджених вершків (10-20% не збиваються, треба брати ще жирніше).

У даному рецепті пропонується обійтися без згущувача за рахунок заморозки.

Подробиці:

  • Очищені від шкірки цілі яблука запікаємо в духовці при 180 град. 20 хвилин, потім охолоджуємо і перетворюємо на пюре.
  • Додаємо туди цукор, білок. Збиваємо міксером, поки маса не стане щільною, щоб ложка стояла.
  • Вершки збити до піків, з’єднати з яблучним пюре.
  • Розкладаємо по порційним форм і заморожуємо 30 хвилин.
Дивіться також:  Торт Лялька Барбі – 4 покрокових рецептів, як зробити торт для дівчаток своїми руками
Прокрутка до верху