Домашній зефір з яблук
Ніжна кислинка – хіба таке буває?
Щоб переконатися в цьому, підготуйте такі продукти:
- 5 яблук;
- 1 склянка цукру;
- 1 яєчний білок;
- 350 мл охолоджених вершків (10-20% не збиваються, треба брати ще жирніше).
У даному рецепті пропонується обійтися без згущувача за рахунок заморозки.
Подробиці:
- Очищені від шкірки цілі яблука запікаємо в духовці при 180 град. 20 хвилин, потім охолоджуємо і перетворюємо на пюре.
- Додаємо туди цукор, білок. Збиваємо міксером, поки маса не стане щільною, щоб ложка стояла.
- Вершки збити до піків, з’єднати з яблучним пюре.
- Розкладаємо по порційним форм і заморожуємо 30 хвилин.